Thursday, November 22, 2007

Ollako vai eikö olla

Huoh, olen miettinyt tätä blogiani. Ei tätä oikein tule päivitettyä näköjään, vaikka joskus asiaakin olisi. Päivänasuja olisi kivaa joskus postailla ja samoin löytöjä... Joskus kaipaisin mahdollisesti vinkkiä pukeutumiseen ja tuollaiset kysymykset olisi helppo esittää täällä blogissaan.

On kiva että on omakin blogi, koska seurailen paljon toisten blogeja. Kommentoidessa voi käyttää "omaa" nimeään ja lisätä blogiosoitteen, se karsii anonymiteettiä jollain lailla vaikka internetin ihmemaailmassa ollaankin.

Suurin syy siihen ettei meinaa postauksia tulla on se, että mulla ei ole kameraa. Kännykällä saa tosin kuvia otettua, ja joissain toisissa yhteyksissä ne kuvat on ehkä jopa välttäviä, mutta ei oikein tällaisessa blogissa. Blaah, tylsää!

No piristyksenä esittelen (vielä yhdet) kengät, jotka ostin tuossa kun oltiin Virossa.



Tuollaiset nilkkurit ostin ja nämä on aivan ihanat! Tuolla sisäsivulla on vetoketju. Nämä sopii hyvin perusfarkkujen kanssa, samoin pillifarkkujen, ja hameitten kanssa nämä on tosi kivat! Tästä tulee ihan kenkäblogi näköjään, kun muusta en ole psotannut vielä ollenkaan!

Kiitos kommenteista Salla, Vendeta, Rouge ja Iines, vastavierailen! =)

6 comments:

Anna-Maria said...

Hei,
Kiitos blogikommentistasi. Vika johtuu varmaan siitä, että käytät Firefoxia. Yritän kysyä tätä joltakin internetgurulta, että mitä asialle voi tehdä. :) Kiitos kun huomasit asian!

Fluxorist

Nelliina said...

Kieltämättä blogin pitämisessä on oma vaivansa, ja kamera on aika must jos aikoo omista jutuistaan kuvia laittaa =) Tietysti voihan sitä postailla muutenkin, "lainailla" streetstylekuvia jne. Kengät on söpöt, me likes! Terkuin nelliina.vuodatus.net

-SL said...

Ihan hyvä kuva :) minä myös otan välillä kännykällä kuvia kun digikamera aika huono..
Ihanat kengät!

ia said...

Heeiii, kameraa pyydät kuule siltä parrakkaalta kaverilta joka tuossa kahdentoista päivän päästä tulee kylään! :) Ei digikamerat enää kalliita ole, ja huokeimmasta päästä löytyy varsin blogikuvakelpoisia kapistuksia! Älä ihmeessä lopeta blogiasi, jos vain sitä kirjoitella tykkäät.

vippe said...

blogi on tietty oma vaivansa, mutta eihän sitä oo joka päivä pakko päivitellä. ei kannata ressata :)

Loveliness said...

Pitsiyksityiskohdat tekevät kengistä hieman juhlavammat, vaikka yleisilmeeltään ovatkin noin muuten melko arkiset. Hyvä löytö!