Thursday, October 18, 2007

Ostin saappaat

Siinäpä se oikeastaan, ostin siis tämmöiset saappaat:



(ensimmäinen kuva NetAnttilan sivuilta)

Ne on ihanat, ja uskomatonta mutta totta, mulle sopii koon 38 saappaat! Ja no kengät yleensäkin. Vitsit noi on ihanat! =)

Saappailla oli hintaa 39,90 + 5,90 toimituskuluja. Ne ovat ensimmäisellä pikatutustumisella hyvät kävellä, pohja on pitävä kuminen ja urainen pohja, ja ne on jopa vuoritettu pehmeällä ja lämpimän oloisella pörröisellä kangasvuorella.

4 comments:

Milja said...

Oikein hyvältä ostokselta vaikuttaa, varsinkin jos sisältä löytyy lämmikettäkin! Itsellänikin on haussa vähän tuon tyyppinen kenkäpari, nylrityksistä haaveilen :P

Rouge said...

Oij. Taisin ihastua. <3 Yleensä kun kivoissa saappaissa ei tunnu olevan kamalasti pohjaa, jolloin ne heti ovat alttiina vedelle ja kuralle :o Ollut saappaat haussa kanssa vähän pidempään jo ;3

Kuinka iso pohjemitta noissa mahtaa olla?

nana said...

Minä katselin ihan samoja kenkiä, ihanat :)

Ciara said...

Oho, kommentteja! Mulle ei tule näistä sitä sähköposti-ilmoitusta niin on hetken kestänyt huomata... =) Nuo saappaat on tosi kivat kyllä esim mekkojen kanssa, jsut eilen oli päällä/jalassa.

rouge: Pohjetta minulla on n. 38 cm ja nuo mahtuu suurinpiirtein (löysäsin vähän nyörejä lisäksi), eli veikkaisin että ovat siis just sen 37-38 cm. Siis jos tarkoitit tuota varren suun ympärysmittaa... Siitä kurasta, no, nuo on mokkanahkaa, eli varovaisesti saa kipitellä... =)

iines, kiitos! =)